Cele mai frumoase plaje în Ierusalem

Vrei sa descoperi in urmatoarea vacanta Marea Moarta? Iata care sunt, in acest caz, cele mai frumoase plaje din Ierusalim.

Un oras sfant pentru cele trei religii monoteiste, Ierusalim, este o destinatie must see pentru toti cei care iubesc istoria. Dar, orasul se afla de asemenea, si in apropiere de o intindere de apa foarte uimitoare- este vorba despre Marea Moarta.

Daca vrei si tu sa faci baie aici si sa profiti de beneficiile si proprietatile sale uimitoare, iata care sunt cele mai frumoase plaje in apropiere de Ierusalim.

Kalia. Kalia este cea mai apropiata plaja de Ierusalim. Se afla doar la 25 de minute distanta. Kalia Beach este o plaja tipica cu excelente instalatii, un restaurant si un bar. Te poti pune la malul marii, sa te balacesti si sa te ungi cu noroi natural.

Biankini. Este o plaja aflata in apropiere de Kalia. Atrage in principal turisti locali si familii. Se prezinta sub forma unei oaze si a unei statiuni balneare in stil marocan. Locul este unul foarte placut, cu un restaurant traditional marocan, o frumoasa plaja unde te poti relaxa si profita de apa sarata.

Neve Midbar. Este o plaja cea mai noua si cu siguranta cea mai autentica. Numerosi sunt aici localnicii care vin sa petreaca, sa se distreze si sa petreaca un timp minunat alaturi de cei dragi.

Alternativele – izvoarele calde. Din pacate, cu exceptia celor trei plaje amintite mai sus, celelalte plaje celebre de la Marea Moarta sunt inchise din cauza dolinelor. Aceste gauri formate de-a lungul malurilor sunt periculoase.

Totusi, poti profita de frumusetea si atmosfera unica de la Ein Gedi. Este o oaza si un vechi oras aflat la malul occidental al Marii Moarte. Este o statiune balneara cunoscuta pentru hotelurile sale care propun cure termale la malul marii. Poti profita deci de cea mai fermecatoare cura si sa faci baie in cateva piscine naturale.

Related Posts

Lasă un răspuns